29 Mayıs 2020 01:48

Emniyet ve Jandarma’dan büyük başarı: Şile’de suç oranları azaldı!

Şile İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı, Şile’de huzuru sağlıyor, suç oranları da azalıyor.

Emniyet ve Jandarma’dan büyük başarı: Şile’de suç oranları azaldı!

Şile’de kurulan denetim noktalarında suçlu kişiler yakalanıyor. Aynı zamanda kolluk kuvvetleri, araçlarda bulununan 65 yaş ve üstü kişiler ile 20 yaş ve altı kişilere 3 bin 180 lira para cezası uyguladı.

Şile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Şile’nin giriş noktasına kurdukları denetim noktasında hem karadan, hem de havadan drone ile denetim gerçekleştirdi. Sokağa çıkma yasağının başlamasına kısa bir süre kala yapılan denetimlerde araçlarda bulunan 65 yaş ve üstü kişiler ile 20 yaş ve altı kişilere 3 bin 180 lira para cezası uygulandı. Sosyal mesafe kuralına uymayan ve maskesiz olan kişiler de jandarma ekiplerince uyarıldı. Denetimlerde jandarma trafik ekipleri de araçlarda kontrollerini gerçekleştirdi.

Şile’de düzenli devriyeler atılıyor, suç oranları azalıyor! 

Şile’de hem Jandarma hem de emniyet birimleri toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz çalışıyor. Koronavirüs dolayısıyla sık sık anonslarla bilgilendirmede bulunan kolluk kuvvetler, aynı zamanda devriyeleri de sıklandırdı. Şile’de son yıllarda suç oranlarının azalması ise dikkat çekiyor.

Şile Aktüel Haber olarak, Şile Kaymakamı İbrahim Süha Karaboran’ı, Şile Jandarma Komutanı Binbaşı Selami Keskin’i, Şile İlçe Emniyet Müdürü Ali Saraç ve tüm güvenlik teşkilatlarına teşekkür ederiz.