11 Haziran 2020 13:18

Anadolu Yakası Belediye Başkanları toplandı

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Anadolu Yakası Belediye Başkanları toplantısına katıldı.

Anadolu Yakası Belediye Başkanları toplandı

Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Anadolu Yakası Belediye Başkanları toplantısı, bu ay Beykoz’un ev sahipliğinde gerçekleşti. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın konuklarını, Riva’da bulunan Elmasburnu’nda ağırladı. Toplantıya Anadolu yakasında bulunan Belediye Başkanlarının yanı sıra, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç’ta katıldı.

Yaklaşık 2 saat süren toplantıda, Belediye Başkanları pandemi sürecini değerlendirdiler, fikir alışverişinde bulundular. Ev sahibi olan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ise Elmasburnu Plajı’nda yapmış oldukları projelerini anlattı. Elmasburnu Plajı’nın haftanın 4 gün kadınlara 3 gün erkeklere açık olduğunu belirten Başkan Murat Aydın, diğer Belediye Başkanlarını ve ilçe sakinlerinide plaja davet etti.

Başkan İlhan Ocaklı: Birlik ve beraberliğimiz daim olsun

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, ”Olağan Anadolu Yakası Belediye Başkanları Toplantımızı Beykoz Belediye Başkanımız Sayın Murat Aydın’ın ev sahipliğinde gerçekleştirdik. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.