30 Nisan 2021 13:03

Şile’de doğaya karşı sorumluluklarımızın farkında mıyız?

Şile Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen plastik, kağıt ve metal atık toplama çalışmaları kapsamında çok sayıda malzeme toplandı.

Şile’de doğaya karşı sorumluluklarımızın farkında mıyız?

Çevre temizliği Şile Belediyesi’nin önceliği
Şile Belediyesi’nin öncelik verdiği konuların başında gelen çevre temizliği çalışmaları 7 gün 24 saat devam ediyor ve çevre bilinci konusunda Şile Belediyesi faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde Şile sahillerine giden Şile Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yere atılan çöpleri tek tek topladı.

Şile’de yeşil bir gelecek için çevremizi ve doğamızı koruyoruz
Şile Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği atık ve çöp toplama çalışmalarıyla, doğada dönüşümü zor olan ve çevre kirliliği oluşturan plastik, kağıt ve metal türünden çok sayıda atık, temizlik araçlarıyla bulundukları alandan alındı.

Başkan İlhan Ocaklı: ‘Doğayı Sev, Çevreyi Koru!” hepimizin ortak sloganı olmalı!
Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, gerçekleştirilen atık ve çöp toplama temizliği ile ilgili olarak: “Biz bugün erkenden mesaimize, doğamızdaki plastikleri toplayarak başladık. Şile Belediyesi olarak ‘Yeşil Şile, Temiz Şile!’ anlayışı ile çalışmaktayız. Sadece kendimiz için değil doğaya ve insanlığa karşı sorumluluğumuz olduğunu bilmeliyiz. Bu sorumlulukları da lâyıkıyla yerine getirmeliyiz. Yeşil bir geleceğe kavuşmak için çevremizi ve doğamızı bugünden korumalıyız. Lütfen sizler de doğamızı koruyun. ‘Doğayı sev, çevreyi koru!..” hepimizin ortak sloganı olmalıdır…” diye konuştu.