2 Temmuz 2022 23:21

Özdilek Hukuk Bürosu başarıyla anılıyor

Beykoz Kavacık’ta bulunan 20 yılı aşkın tecrübesi ve yenilikçi yapısıyla bilinen Özdilek Hukuk bürosu ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Özdilek Hukuk Bürosu başarıyla anılıyor

Yenilikçi ve rekabetçi bir çalışma tarzı içinde, teknolojiyi en verimli şekilde kullanarak yerli ve yabancı mükelleflerine hukuki danışmanlık sağlayan ÖZDİLEK Hukuk Bürosunun ofisi, Beykoz’da en çok aranılan konumlar arasına girdi.

Hukuki mevzuata oldukça hakim olan ve birçok bölgede öncü kimliğini koruyan ÖZDİLEK Hukuk Bürosuna mikrofonlarımızı uzattık. Başarılı Avukat Hafize ÖZDİLEK içten ve samimi açıklamalar yaptı. ÖZDİLEK, “Alanında uzman ekibimiz ile 20 yılı aşkın sürenin getirdiği deneyim ve tecrübelerimizi yansıtmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Güvenilir ve doğru hukuki hizmeti, özverili çalışmalarımızla yıllardır aynı istikrarımızı koruyoruz” dedi.

Bütünsel hukuk ihtiyaçlarına, kuruluşlara özel bir ekip ile birlikte farklı bakış açıları ve fikirler sunuyoruz ifadelerini kullanan başarılı Avukat Hafize ÖZDİLEK, “Finans Hukuku, Şirketler Hukuku, Teknoloji Hukuku, İnşaat Hukuku, Enerji Hukuku, Sağlık Hukuku, Gayrimenkul Hukuku, Aile Hukuku, Ceza Hukuku konularında uzman bir ekibiz. Sizin hukukunuzu Özdilek Hukuk bürosu korur diyoruz ve alnımızın akıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yüksek Lisansında Sağlık Hukuku konusunda vatandaşları bilgilendirecek bir tez hazırlayan Av. Hafize Özdilek, çok kapsamlı ve seçkin bir içeriğe imza attı.

Tıbbi uygulamalarda hekim hataları ve sağlık hukukunda “Aydınlatılmış Rıza” isimli kitabı seçkin yayıncılıkta yakında okuyucular ile buluşacak. Avukat Hafize ÖZDİLEK kitabın tıbbi uygulama hataları ve aydınlatma konusunda sorun yaşayan insanlar için başucu klavuzu olacak şekilde dizayn edildiğini ekledi.

Avukat Hafize ÖZDİLEK’in kurucusu olduğu ÖZDİLEK Hukuk Bürosuna nasıl ulaşılır?

Kavacık Mah. Okul Cad. Güngör Plaza Kat:6 D:13 Beykoz / İstanbul

+90 216 384 00 11
info@ozdilekhukuk.com