16 Şubat 2024 15:14

Ağva’nın caddeleri göz kamaştırıyor!

Şile Belediyesi Şile genelinde gerçekleştirdiği üst yapı yatırımlarını kesintisiz sürdürüyor.

Ağva’nın caddeleri göz kamaştırıyor!

Şile Belediyesi Şile genelinde gerçekleştirdiği üst yapı yatırımlarını kesintisiz sürdürüyor. Ağva Yakuplu Caddesi üzerinde sürdürülen ikinci etap aydınlatma yenileme çalışmaları tamamlanarak hizmete açıldı.

Göreve geldiği günden itibaren Şile’deki her mahalleyi gezerek, yerinde tespitlerde bulunan ve Şile’nin yaşam kalitesini artıran ve değer katan projelere imza atmaya devam eden Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, tamamlanan çalışmalarla ilgili olarak: “Ağva Yakuplu Caddesi üzerinde hizmete açtığımız prestij cadde uygulamamızın ardından, Yakuplu Caddesi ile Ağva Meydanı arasında kalan alanda da aydınlatma yenileme çalışmalarımızı tamamladık. Hayırlı, uğurlu olsun.” dedi. Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ayrıca: “Şile Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz proje ve hizmetlerimizle ilçemizi yatırımlarla buluşturmaya devam edeceğiz.” ifadelerine de yer verdi.

Ağva’ya yakışır ışıl ışıl bir görünüm

Ağva’da, vatandaşların ve özellikle yaz aylarında yerli ve yabancı turistlerin yoğun olarak kullandığı Yakuplu Caddesi üzerinde tamamlanan ikinci etap aydınlatma çalışmalarıyla birlikte Ağva ışıl ışıl bir görünüme kavuştu.