17 Şubat 2024 20:59

Hamdi Gültekin Isparta’dan Bağımsız aday oldu!

Isparta siyasetine oldukça renk katan isimlerden Hamdi Gültekin, Bağımsız Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı.

Hamdi Gültekin Isparta’dan Bağımsız aday oldu!

Belediyecilik tecrübesi ve entelektüel kimliğiyle dikkat çeken Hamdi Gültekin, Isparta için kolları sıvadı.

Hamdi Gültekin kimdir?

1981 İslamköy doğumludur. Bağımsız Aday olan Hamdi Gültekin ilk görev yeri İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür İşleri Dairesi Başkanlığı oldu. 5 adet kitap yazan Gültekin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yetiştirdiği yazarlar arasındadır. Bazı Avrupa başkentlerinde modern şehircilik bilgisini artırmak için gezilere katılan Gültekin, Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü’nde UBS yani ulaşım bilgi sistemleri bölümünde çalıştı. Doğrudan İBB Başkanı makamına bağlı olan “Ukome” nin ilk genel koordinatörlüğünü yaptı.
Ukome’nin şeffaflaştırılması ve ulaşım sorunlarının kamuoyuna açık yapılmasının adımlarını gerçekleştirdi. Atatürk’ün Isparta’ya gelişi üzerine bir çalışması da bulunuyor.
İstanbul’ un seçimle gelen 7 ayrı başkanıyla 28 yıl çalıştı. 657 olarak başladığı İstanbul Büyükşehir belediyesinde şef, müdür yardımcısı, müdürlük, yöneticilikler yaptı. Büyükşehir belediyesi sendika yönetiminin üst kurul üyeliğine seçilerek genel merkez delegesi oldu. İstanbul’da parti gözetmeksizin bazı belediye başkanlarına kültürel projeler üreterek danışmanlık yaptı.
Hamdi Gültekin birikimlerini, tecrübelerini yansıtmak için 2024 yılı seçimlerinde Isparta’dan aday olduğunu açıkladı.

Etiketler: